Skip to main content Skip to footer
  • Residential
  • Project
Electric - #1

Inspired and driven by the essence of Kingsland; a neighbourhood with a progressive mindset, distinct atmosphere and electric culture. The Electric is designed with raw materials, climbing greenery, and indoor/outdoor garden rooms that compliment a streetscape of historic character and industry.

 

Living spaces lookoit through private balconies, letting the outdoors flow in freely when open, or cloaked modestly in a light timber veil when closed. Full height glazing creates open spaces. Sunlight passes gently through the swaying leaves of climbing green walls and cuts sharply past architectural timber details. Master bedrooms utilize more glazing tucked behind the building facade to create a personal nest that feels light and secure.